(Video) Timang bola bersama bekas pemain Liverpool, aksi gadis berhijab curi tumpuan

Share Kepada Kawan-Kawan > > >

(Video) Timang bola bersama bekas pemain Liverpool, aksi gadis berhijab curi tumpuan. Perkongsian soalan, nota, latihan, skema jawapan, bahan rujukan dan informasi terkini blog Usaha Padu dapat membantu para guru, pelajar dan ibu bapa. Para guru, pelajar dan ibu bapa digalakkan untuk memanfaatkan semua bahan perkongsian blog Usaha Padu dengan sepenuhnya. Admin blog ini akan berusaha untuk mengemaskinikan bahan-bahan perkongsian dari semasa ke semasa.

.

Timang bola bersama bekas pemain Liverpool, aksi gadis berhijab curi tumpuan

Qhouirunnisa Endang Wahyudi, 19, mendapat perhatian ramai kerana memiliki bakat luar biasa menimang bola dengan pelbagai aksi menarik. — Foto ihsan Twitter/QhouirunnisaKemampuan seorang gadis Melayu berhijab memiliki bakat luar biasa menimang bola sekali lagi menarik perhatian warga maya.

Terbaru, Qhouirunnisa Endang Wahyudi muncul dalam satu klip video, menunjukkan cara menimang bola kepada bekas pemain Liverpool dan Borussia Dortmund, Karl-Heinz Riddle.

Video :

Riddle kelihatan terpukau dengan bakat semulajadi Qhouirunnisa sambil memuji kelincahan gadis itu menimang bola.

Sementara itu, rata-rata warga maya memuji kebolehan Qhouirunnisa dan tidak kurang ada juga yang memuji rupa paras gadis berusia 19 tahun itu.

Tahun lalu, kehebatan Qhouirunnisa menimang bola pernah mendapat liputan media tempatan.

BACA JUGA: https://www.projekmm.com/news/berita/2018/06/16/aksi-gadis-berjubah-hijab-nisa-timang-bola-dikagumi-video/1642468

Walaupun berhijab, ia bukan menjadi penghalang untuk dirinya menceburi sukan ‘freestyle football’ malah akan terus berusaha ke peringkat lebih tinggi.

Sumber: https://www.projekmm.com/news/berita/2019/05/30/timang-bola-bersama-bekas-pemain-liverpool-aksi-gadis-berhijab-curi-tumpuan/1757845

.